Stenungsunds klätterklubb

Stenungsunds Klätterklubb håller till i och runt Stenungsunds kommun. Klubben är riktad mot alla typer utav klättring och bedriver klättring både utomhus och inomhus (Sundahallen). Klubben är en idrottsförening ansluten till Svenska klätterförbundet som i sin tur är ansluten till Riksidrottsförbundet.

Vill du bli medlem i Stenungsunds klätterklubb?

Avgifter 2018

• Medlemsavgift: 275 kr
  • Stödmedlem: 200 kr
  • Ungdomsmedlem under 15 år 200 kr

Inbetalning

Sätt in avgiften på bankgiro nr: 142-2831. Skriv namn och personnummer (ååååmmdd-xxxx) i meddelande fältet. Medlemskapet gäller året ut, betalning i nov-dec gäller för samma och kommande år.
Komplitera med ett e-mail till kassor@stenungsundsklatterklubb.se med namn, adress, telefonnummer och om du har några frågor eller synpunkter.

Vad får du som blir medlem i Stenungsunds klätterklubb?

1. Klätterförsäkring via Svenska Klätterförbundet (information om försäkringen hittar du här).
  2. Tidningen Bergsport 4 ggr per år. Sveriges bästa och mest omfattande klättertidning.
  3. Medlemsrabatter i olika butiker i Sverige (mer information om det här).
  4. Möjlighet att påverka klubbens inriktning och utveckling.
  5. Stödjer klubbens underhåll av klätterväggen i Sundahallen.
  6. Vara med på klubbens aktiviteter och klättra på väggen i Sundahallen.